Julerock i Sandvika

Vi er godt inne i desember og det er på tide å finne fram julestemningen. Hvis du ønsker en rocket versjon kan julerock på musikkflekken være noe for deg

Musikalsk leder: Audun Molde Anmeldelse: Julearrangement Foto: Toothfairy

Julerock har vært et alternativ for bedrifter og enkeltpersoner for å finne julestemningen siden 2000. Ved seks anledninger spiller de i år. Ni musikere som gir alt for at du skal finne den rette stemningen i løpet av tre timer. Ulastelig antrukket i finstasen ble et feststemt publikum vitne til en stor variasjoner av kjente julesanger. De fleste minnet om julerock, men det var også noen rolige innslag underveis. Vi ble presentert sanger fra Wham!, John Lennon, Chris Rea, Bing Cosby og mange mange flere.

Det er en fare med slike lange konserter som skal spille veldig mange sanger for et i overkant feststemt publikum. Det er at du ender med noe man kan kalle for «danskebåtsyndromet». Altså at kvaliteten daler etterhvert som publikum blir mer interessert livet enn i musikkens kvalitet. Det var heldigvis ikke tilfellet her. Selvfølgelig var det høydepunkter og noen andre øyeblikk som ikke var fult så gode, men totalt sett var dette bra av artistene. Kveldens høydepunkt var Run Run Rudolph med en massiv gitar solo.

Hvis du har en favoritt julesang som synes på engelsk kan du nesten føle deg helt trygg på at den ble spilt. Jeg vil anbefale alle å være tidlig ute slik at dere får et bord lengst fremme. Da vil dere også slippe unna de som først og fremst er der for festens skyld.

En siste viktig ting er at det i løpet av konserten ble samlet inn penger til et veldedig formål, gjennom Sabona. Sjekk det ut og støtt en god sak. Det er fremdeles flere ledige plasser førstkommende onsdag. Det er med andre ord god mulighet til å få med seg denne konserten selv! Ta muligheten.

Husk å like/følge Rampelyset Nytt på Facebook og på Twitter!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s