Full fest på P3 Gull

Lørdag kveld var det igjen duket for musikkshow og prisutdeling i regi av NRK P3. Rampelyset Nytt var tilstede på showet. Det ble en flott kveld med utdeling av priser, og artister som ga absolutt alt

Gjesteskribent: Magnus Häggblad Stemning: God, men ujevn! Anmeldelse: Prisutdeling Foto: Rashid Akrim / NRK P3

 

P3 Gull er en hyllest til nye og etablerte norske artister arrangert av NRK P3. I år er det tredje året showet blir arrangert, og vi kan ikke si noe annet enn at dette arrangementet ble en stor suksess. Første opptreden var av selveste Karpe Diem, og stemningen sto allerede i taket før de entret scenen. Etter Karpe Diem hadde stått på scenen gikk showet av seg selv med innslag fra programlederne Leo Ajkic og Christine Dancke, artister, prisutdeling og stunts.

Prisene som skulle bli delt ut i løpet av kvelden var «årets nykommer», «årets liveartist», «årets låt» og «p3 prisen». Det kan sies at Astrid S «vant» prisutdelingen med sine to priser som årets nykommer, og årets låt med 2 A.M. Honningbarna tok hjem prisen som årets liveartist, mens ringreven Lars Vaular tok hjem den siste prisen som ble utdelt.
(Artikkelen fortsetter under bildet)

Karpe Diem spilte live under P3 Gull 2015 Foto: Rashid Akrim / NRK P3

Karpe Diem spilte live under P3 Gull 2015
Foto: Rashid Akrim / NRK P3

P3 skal ha ros for å ha samlet et så bredt felt av artister til å opptre. Siden p3 gull ikke er en renspikket konsert med opptrender kontinuerlig kan man si at stemningen sank litt ettersom hver artist var ferdig med sine sanger, men det er ganske naturlig for et slikt show. Karpe Diem åpnet showet med «hvite menn som pusher 50» før Lemaitre og Jennie A. fortsatte med «closer» før kveldens første pris ble utdelt. Etterfulgt av den første prisen sto Carl Louis og Ary på scenen og fremførte «Telescope». Deretter ble prisen for årets liveartist utdelt, samt diverse andre innlegg før det var duket for Daniel Kvammen med «Du fortenar ein som meg» til stor jubel i salen. Det neste musikalske innslaget var fra Aurora med «Running with the wolves» før det hele ble avsluttet av Nico & Vinz og venner med en forrykende fremføring av «Thats how you know you fucked up» til full jubel fra publikum.

Vi i Rampelyset Nytt takker for en kjempefin kveld med musikalske innslag fra et bredt spekter av norske artister. Engasjerende programledere og flotte prisutdelere. Gratulerer også til de som vant priser underveis i showet. Vi i Rampelyset Nytt kommer tilbake til neste år!

Husk å like/følge Rampelyset Nytt på Facebook og på Twitter!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s