Trist Roxette

Lørdag var det stinn brakke på gamle kirkeplass i Drammen under elvefestivalen. Publikum var alle kommet for å se Roxette synge og spille. Musikalsk skurret det litt, men det var likevel noe fint med konserten.

Karakter: star1s_helstar1s_helstar1s_helstar3s_helstar3s_hel
Artist: Roxette  Sted: Gamle Kirkeplass, Drammen  Anmeldelse: Konsert  Dato: 22.08.2015
Foto: Roxetteblog.com

 

Det var lange køer for å komme inn å få med seg Roxette på scenen i Drammen. Publikum var nok alle sammen veldig spente på hva de skulle bli presentert. Roxette består av Per Gessle og Marie Fredriksson. De er kjente for mange store poplåter først og fremst gjennom 80- og 90-tallet. De låter veldig godt på sine innspillinger og har ikke stått tilbake på scene leveringene heller. Dessverre, som sikkert mange kjenner til hadde Marie Fredriksson kreft i hodet og måtte gjennomgå mye. Hun mistet blant annet synet på det ene øyet. Det virker også som at det har stjålet noe krefter fra hun og gått noe utover sangprestasjonen, i alle fall over en hel konsert.

Marie Fredriksson ble hjulpet inn på scenen, men gikk for egen maskin selv før hun satt seg ned i en stol hvor hun ble sittende hele konserten. Det er selvfølgelig trist, men dessverre realiteten. Roxette spilte gamle slagere og publikum fikk stort sett det de ville ha. Problemet var at det var en del stopp i konserten, overgangene var ikke naturlige og ikke alle sangene satt like godt som ønsket. Heldigvis, unntakene er også publikumsfavorittene. Under disse sang publikum refreng og vers alene. Det var tidvis magisk og Roxette må føle en glede og stolthet over den gleden folk viser over deres sanger. Dessverre var det for mye variasjon i kvaliteten til at konserten som helhet ble minneverdig. Lyspunkter fantes likevel og det var slagerne som Must have been love, Dangerous, Joyride, Listen to your heart og til slutt The look. De satt alle sammen ganske godt.

Kvalitet og hvor interessant Roxette klarte å holde konserten varierte veldig. Jeg tror likevel publikum gikk fornøyde i fra konserten siden den avsluttet veldig bra, problemet var midtveis. Fødselsdagssangen for en i crewet hjalp heller ikke til å løfte helhetsinntrykket. En helt ok konsert.

Husk å like/følge Rampelyset Nytt på Facebook og på Twitter!

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s