Riv i hjerte

SONDRE JUSTAD VAR ARTISTEN SOM FIKK SPILLE MELLOM ROXETTE OG BRISKEBY. DET ER TO TUNGE NAVN Å KONKURRERE MED, MEN DET KLARTE sONDRE TIL GANGS! DETTE VAR EN GLEDELIG OVERRASKELSE!

Karakter: star1s_helstar1s_helstar1s_helstar1s_helstar1s_helstar3s_hel
Artist: Sondre Justad  Sted: Gamle Kirkeplass, Drammen  Anmeldelse: Konsert  Dato: 22.08.2015
Foto: Robert Häggblad

Under årets Elvefestival var scene en og scene to på hver sin ende av det innegjerdede festivalområdet. Etter Roxette hadde spilt fra seg på scene en var det umiddelbart klart for konsert på scene to. Der stod en ung herremann med navnet Sondre Justad. Han er først og fremst kjent for en av fjorårets vakreste coverlåter med en nordnorsk versjon, Bli hos mæ, av Sam Smith sin Stay with me. Det var likevel ikke med all verdens forventninger vi trålet oss gjennom publikum for å komme frem til scenen. Underveis kunne vi høre han synge og bandet spillet, forventningene steg.

Når vi endelig kom oss fram til scenekanten var det en del publikum der, men langt fra så mange som artisten fortjente. Det ble fort klart for oss at dette var en mye bedre konsert enn den forrige vi nettopp hadde sett med Roxette. Energien, gleden, og publikums interesse var fantastisk. Etterhvert som Sondre Justad sang seg gjennom sine sanger dro vi kjensel på flere og flere av de med blant annet Det e over, Nu har du mæ, Tilbake og ikke minst nevnte Bli hos mæ. Alt satt som et skudd. Det var rett og slett overraskende gøy å være på denne konserten, ikke bare fordi vi hadde de høyeste forventningene, men fordi konserten var eminent.

Det skulle vise seg at vi også fikk helt ny informasjon under konserten. Mot slutten av konserten begynte Sondre å snakke om sin nye plate som enn så lenge har vært navnløs, men ikke nå lengre. Han avslørte for publikum at hans kommende album skal hete Riv i hjerte. Nå er det bare å glede seg til høsten.

 

Husk å like/følge Rampelyset Nytt på Facebook og på Twitter!

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s