RisørUNG igang!

Foto: Liv Øverland

Rampelyset Nytt er tilstede ved RisørUNG-festivalen som går parallellt med Risør Kammermusikkfest. Videre følger en serie artikler herfra.

I år feirer Kammermusikkfesten i Risør 25-års jubileum, og i den anledning er det lagt opp til store festligheter i årets utgave. Leif Ove Andsnes, Joshua Bell, Martin Fröst, Vilde Frang. Disse er bare noen av de mange superartistene som gjester i år, og mange av de har vært her også tidligere. For disse har kammermusikkfesten blitt en sommerlig tradisjon, der de kommer sammen med likesinnede musikere for å med musikk more både seg selv og andre. Resultatet er en avslappet stemning der en kommer tett på artistene, samtidig som den musikalske kvaliteten er imponerende.

Relativt nytt, imidlertid, er foretaket RisørUNG som er beregnet på unge voksne med musikalske interesser. Dette går nå for andre året, og tiltrekker seg både musikkstudenter og unge kjennere. Mange av konsertene er felles med den «vanlige» festivalen, i tillegg til noen egne konserter der noen av våre fremste unge talenter får vise seg frem. Alt i lekre omgivelser i sommerbyen Risør.

Rampelyset Nytt er tilstede og vil gi oppdateringer for hver av de fire dagene. Følg med!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s