Sether standarden

Sjarmerende, avslappet og vittig er ordene som best oppsummerer Seth Meyers sin praktfulle stand-up opptreden ved Folketeateret i Oslo tirsdag kveld.

Karakter: star1s_helstar1s_helstar1s_helstar1s_helstar1s_helstar1s_hel
Toppfoto: Anna Keyn
Utøver: Seth Meyers Sted: Folketeateret, Oslo Anmeldelse: Stand-Up Dato: 26.05.15

Seth Meyers er en amerikansk komiker, mest kjent for sitt arbeid i 12 sesonger på underholdningsprogrammet Saturday Night Live. For tiden er han aktuell som vert på NBCs talkshow Late Night with Seth Meyers. Tirsdag sto han på scenen i Norge for første gang.

Seth Meyers kom rolig ut på scenen til planlagt tid, og helt fra start til slutt kommuniserte han med publikum på en feilfri måte. Etter flere år innenfor en bransje som krever å holde publikum underholdt, har han nok lært seg et par triks her og der. Han hadde en perfekt balanse når det gjaldt temaer, og man fikk inntrykk av at han hadde veldig god forståelse for hvilket land han var i og hvilken type publikum han snakket til. Han var utrolig flink til å improvisere, og jeg er sikker på at han ikke leverer akkurat samme show to ganger på rad. På grunn av dette ble det en veldig avslappet opptreden som førte til at både alle i salen, men også han selv, så ut til å kose seg. Ingen historier eller vitser failet, dermed var rommet fylt med latter og god stemning hele settet hans.

Meyers kommer nok ikke tilbake til Norge med det første ettersom han har et daglig talkshow i USA. Når det skal være sagt vil jeg virkelig anbefale deg å skaffe deg billetter dersom du plutselig skulle befinne deg i nærheten av en opptreden en gang. Lite sansynlig at du kommer til å angre!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s