Rampelyset Nytt anbefaler: Rich Hall (US)

Ingenting å gjøre en torsdag kveld? Hva med litt stand-up? Humorfenomenet Rich Hall kommer til norge for å underholde standvika! Dette er en kjempesjanse til å få en artig kveld. Best av alt, det er fremdeles plasser!

Toppfoto: Rose Theatre Kingston


 

Den amerikanske stand-up komikeren kommer til Norge torsdag den 12. februar (i morgen). Rich Hall var ved flere anledninger i Norge i 2014. Til glede for hans tilhengeren kommer han til Sandvika i morgen, torsdag. Har du tid, ta turen innom. Det er få plasser så ikke vent med å skaffe deg en billett.

Hvis vi kjenner Hall rett vil det bli ironiske kommentarer ispedd musikalske humornummer. Hall er fra USA og var også inspirasjonen til Moe Szyslak i The Simpsons. For nordmenn flest er Hall kjent fra Live at Apollo hvor han gang på gang har harselert med kjente personligheter i inn og utland. Han er også en gjenganger i britiske panelshow på tv som for eksempel QI.

Rampelyset Nytt kommer selvfølgelig til å rapporterte fra forestillingen, men hvis du også har lyst til å få med deg denne potensielt særs artige kvelden så er det ennå tid og mulighet.

Billetter fås: Her

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s