Sveriges pop prinsesse leverer – nesten perfekt

Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer – jag är nästan där. Sjelden har en linje av en tekst vært mer treffende for en konsertopplevelse. en hes, glad, intensiv og ellers fornøyd popprinsesse leverte en god konsert i ULLENSAKER KULTURHUS sin storstue. Rampelyset Nytt fikk ta del i denne flotte konserten.

Karakter: star1s_helstar1s_helstar1s_helstar1s_helstar1s_helstar3s_hel
Bilde album:
Toppfoto: Robert Häggblad
Artist: Veronica Maggio Sted: Jessheim Anmeldelse: Konsert Dato: 03.11.12

Mandag for over en måned siden fikk Jessheim storfint besøk i fra Sverige. Sveriges pop/rock dronning Veronica Maggio hadde tatt turen til dette stedet som strengt tatt er mest kjent for glamourmodeller og at det bare ligger et steinkast fra Gardermoen. Det er dårlig gjort for i Ullensaker Kulturhus sin storstue Kong Rakne er det lagt til rette for en fantastisk konsertopplevelse med briljant lyd. Denne kvelden var intet unntak.

Konserten starter ved at en energisk Maggio kommer løpene inn på scenen. Det er litt over halvfullt i den 450 plasser store salen. Maggio starter med en god fremførelse av «Satan i gatan». De første sangene går unna i en fei. I sin typiske stil feier bandet gjennom sangene. Uten problemer. La oss takk lydteknikkerne for dette. I dag hadde den ene av de bursdag! Det måtte feires og Maggio drar igang «Ja, må han leva» som allsang. Det er nå særs god stemning i salen noe det var under stort sett alle de musikalske numrene. Sanger som «Vi kommer alltid ha Paris», «Mitt hjärta blöder» eller en av undertegnedes favoritter fra kvelden «Storma tills vi dör». Det var mange høydepunkter fra denne konserten i et lys som varierte fra tyggispop grønt og rosa til tyngre mørk lilla og rødt. La meg også få rette en oppmerksomhet til noe av Maggio sitt nye låtmaterialet. Vi fikk også dette presentert for oss. La meg bare si at det satt som et skudd.

Mot slutten av konserten blir vi presentert for «Sergels torg» og for en fremføring. Her rockes Jessheim. Det spilles høyt og kult. Det får oss til å ønske at konserten ikke skulle ta slutt, men alle gode ting tar slutt en gang, dessverre. En sang til kommer bandet spiller Veronica Maggio løper ut. Er det slutt? Vel ingen stilte seg det spørsmålet. Det kunne ikke være slutt! Inn kommer hun igjen og gjør seg klar til noen ekstra numre ut av en annen verden. Der hvor det tidvis har vært noe hest og lite interessant i starten hadde det nå bygget seg, perfekt, opp mot konsertens klimaks. «Snälla bli min» starter ekstra numrene kun Veronica og piano. Nydelig. Takk! Allsangen er markant. Det er glede i publikum. Etter denne flotte sangen er det klart for, ja du gjette riktig, «Jag kommer». Beskjeden før sangen var klar «dette er en sang du står opp på» alle måtte reise seg. Det gjorde vi med glede. Full fyr i teltet. Trampeklapp, publikum er strålende fornøyde med konserten.

Til nå har vi kun sett på sangene og lyden i konserten, men det er en ting til som mange artister faller igjennom på og det er interaksjon med publikum. Hva de sier mellom sangene, hvis de sier noe, og hvordan de ter seg på scenen. Maggio roter med håret, flørter med de første radene og ja, selv vi langt bak følte noe av det samme. Når det kommer til praten mellom sangene så er det litt av hvert. For det første avslører Maggio at gårsdagen kalas var litt i meste laget for en nå godt over 30 år gammel dame. Dette så vi heldigvis ikke noe av på energien under sangene. Det kunne derimot merkes noe på stemmen noen ganger. Ellers ytret Maggio at dette var første gang hun spilte for et sittende publikum. Salen er bygd som et amfi med gode seter, men det må nok ha vært noe rart for artisten og det vil jeg tro gjelder alle artister som har spilt i den fantastiske salen Kong Rakne. Alt dette tatt i betraktning synes undertegnede at dette var en god konsert og hvis dette er hva som er standarden for Veronica Maggios konserter, ja da er det bare å anbefale alle å dra på en av de første konsertene Veronica Maggio setter opp! Det anbefales.

Tack så mycket, Veronica!

Fem stjerner skinner i rampelyset!

Husk å like/følge Rampelyset Nytt på Facebook og på Twitter!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s