Ylvis Live!

Igjen er Ylvis tilbake, nå med fjerde sesongen av deres «talk show», også denne gangen er det nyvinninger å se. I år går programmet live!

link: «Helt useriøst! Helt fantastisk» av Lars Chr. gamborg
star1s_helstar1s_helstar1s_helstar1s_helstar1s_helstar3s_hel

Toppfoto: Robert Häggblad

Live TV er en kunst. Det er ikke lett å beherske og de aller fleste klarer det ikke. Selv om du har et godt konsept, gode programledere og artige innslag er du ikke sikret et godt liveprodukt. De tre første sesongene av I kveld med Ylvis har gutta hatt muligheten til å feile og kunne rette det opp ved å klippe i etterkant. De må ha hatt en skrue løs for å gå vekk fra dette og over til et direktesendt format. Kanskje er det ønsket etter den samme kontakten med publikum og følelsen av at noe kan gå galt som gutta ønsket å få tilbake. De er jo tross alt scenekunstnere!

I kveld med Ylvis er med brødrene Bård og Vegar Ylvisåker og med seg på laget har de Calle Hellevag-Larsen og Magnus Devold. I tillegg har de flyttet sendingen til Folketeateret i Oslo. Her er det plass til 1400 gjester og du verden for en stemning det blir når gutta tar av!

Etter at det hele startet med et voldsomt dansenummer som sluttet med et smell med konfetti, ballonger og alt som er gøy kom det Ylvis kreativitet på løpende bånn. «Publikumsrafting», et passe useriøst intervju med statsminister Erna Solberg (som ankom til God save the queen) og det alle ventet på en ny musikkvideo. I tillegg var nyvinningen «Calles-minutt» hvor han tar på seg en bukse uten å bruke hendene! Særdeles gøy til voldsom jubel fra publikum. La meg legge vekt på det. Under hele sendingen var det særdeles god stemning i Folketeateret. I pausen, under det som var reklamesending på TV var det live-musikk og Ylvis snakket tull med publikum. De viste da og før showet av de er naturlig morsomme. Veldig gøy for oss i salen og se det som TV titterne der hjemme i studen går glipp av.

Det store spørsmålet som alle stilte seg før denne sesongen var; Hvordan skal Ylvis følge opp super hit’en The Fox. Klarer de det? Er det mulig? Ylvis sitt svar er Trucker’s Hitch og skal vi spørre publikum så er svaret et absolutt JA. I skrivende stund har musikkvideoen drøye 1,6 millioner views. Denne Scooter og Psy blandingen skaper i alle fall god stemning.

Alt i alt var første episode av I kveld med Ylvis Live absolutt vært å se som publikum i salen. Du mister rett og slett noe når du ikke ser det live, selv om TV har noen fordeler som mikset lyd. Det var latter fra ende til annen, tårene trillet og selv de gamle grå journalistene trakk på smilebåndet. Dette var veldig gøy og har du fri en tirsdag kveld burde du absolutt ta turen inn til Oslo.

Kjempemessig!

Husk å like/følge Rampelyset Nytt på Facebook og på Twitter!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s