Regnet tok Harket

Morten harket tok med seg regnet til strømsø torg, men publikum var i ekstase likevel

Fotogalleri: Morten Harket, elvefestivalen – 23.08.2014
star1s_helstar1s_helstar1s_helstar1s_helstar3s_helstar3s_hel

Toppfoto: Lars Chr. Gamborg

Klokken 21.37 den 22. august stiger en hverdagskledd Morten Harket inn på scenen. Publikum er i ekstase og glemmer helt at det regnet begynner å falle fra oven. Harket starter med en medley med kjente sanger blant annet den nye hiten Brother til stor jubel fra publikum. Harket har publikum med seg fra første stund og alle mobiltelefonene lyser opp konsertarenaen på Strømsø Torg. Sjarmtrollet Harket gir seg ikke her og flørter med de oppmøtte drammenserne. Dette er første gang han spiller i Drammen siden 1998! Det er virkelig på høy tid at også Drammen igjen skulle få gleden av å ha Harket på besøk.

Konserten ble en regnvåt opplevelse for undertegnede, men heldigvis har harket en hel del flott sanger som varmet store deler av kvelden. Harket spør om vi har lyst på en ballade. Ja, runger det ut fra et samstemt publikum og publikum fikk det som de ville selv om Harket selv sa at vi ikke trengte å si ja. Balladen vi fikk servert var en flott versjon av Movies. Etter dette fulgte en flau versjon av Safe with me før vi senere på kvelden fikk servert Send me an angel med en meget kul basslinje! Et høydepunkt sammen med Los Angeles og Brother i en konsert som på det beste kan kalles på det jevne.

Et annet problem med konserten var lyden. Denne tok seg ikke opp før seks sanger ut i konserten. Noe som var meget rart i og med at Harket selv gav teknikerne tommel opp allerede før andre sang. Lydproblemene samt det dårlige været la en demper på stemningen. Etter en snau times konsert satt vi stort sett igjen med at Morten Harket selv så bedre ut enn på lenge, mens vi nynnet på Brother på hjemveien.

Fire stjerner skinner i rampelyset.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s